Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Poliţia ucraineană a primit în dotare 635 de SUV-uri hibride Mitsubishi Outlander PHEV! (Video)

29 Mai 2017 - 13:10
Denis Godorozea
Poliţia ucraineană a primit în dotare 635 de SUV-uri hibride Mitsubishi Outlander PHEV! (Video)
Pe data de 25 mai 2017 în Kiev a avut loc ceremonia de înmânare a 635 de SUV-uri hibride Mitsubishi Outlander PHEV poliţiei Ucrainei. Maşinile au fost transmise din partea Japoniei, în cadrul „Protocolului de la Kyoto”, privitor schimbările climaterice şi reducerea emisiilor de CO2. La eveniment au fost prezenţi prim-ministrul Vladimir Groisman, Ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei Arsen Avakov, șeful Poliției Naționale a Ucrainei, Sergei Kniazev, Ambasadorul Japoniei Shigeki Sumi și președintele corporației Mitsubishi Motors, Osamu Masuko.

La procurarea acestor vehicule s-au cheltuit 958.4 milioane de hrivne – bani oferiţi de către diverse companii nipone.

Cei de la Mitsubishi au oferit o reducere de 13% (125 milioane de hrivne), iar datorită acesteia, vor mai fi procurate alte 95 de exemplare identice. Toate cele 635 de exemplare dedicate poliţiei ucrainene sunt dotate cu girofaruri şi sistem de acces instantaneu la baza de date a criminalilor şi infracţiunilor.

Mitsubishi Outlander PHEV dispune de substrat tehnic hibrid cu o putere cumulată de 164 CP care oferă o autonomie în regim electric de 52 km, un consum de 1.9 litri pe parcursul a primelor 100 km, emisii de CO2 de 44 g/km şi o autonomie totală de 897 km. Viteza maximă în regim electric este limitată la 120 km/h, în timp ce regimul hibrid va duce acul vitezometrului la 170 km/h.



Potrivit autorităţilor din Ucraina, doar pe consumul de combustibil SUV-urile hibride vor economisi statului 333.9 milioane de hrivne anual, iar emisiile vor fi reduse de 6 ori.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter