Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Porsche şi Microsoft organizează cursa virtuală de 24 de ore la Le Mans! (Video)

19 Mai 2017 - 16:21
Denis Godorozea
Porsche şi Microsoft organizează cursa virtuală de 24 de ore la Le Mans! (Video)
Porsche, Microsoft și Automobile Club de lOuest (ACO) anunță o cursă eSports de proporții, care va avea loc simultan cu celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans, pe 17 și 18 iunie!

Aproximativ 100 dintre cei mai buni piloţi eSports vor concura în cadrul finalei evenimentului pentru “Forza Racing Championship - Season 3: The Porsche Cup”. Competiția se va desfășura pe parcursul a mai multe runde de calificare, timp de 24 de ore. În cadrul cursei finale, versiunile virtuale ale prototipurilor Porsche 919 Hybrid vor concura pe circuit.

Finaliștii competiției online se vor juca pe console Xbox One chiar de la locația reală a competiției, Le Mans. În afară de premiul în bani, finaliștii luptă pentru un motiv în plus: ACO, organizatorul curselor Le Mans, a creat o categorie nouă pentru competiția eSports – “Official Endurance Esports Category” – în cadrul căreia câștigătorul va fi premiat alături de campionii cursei reale, la ceremonia oficială de premiere de duminică, după cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Doritorii pentru a participa în cursa online trebuie să deţină o consolă Xbox, cu jocul Forza Motorsport 6 instalat, să se înregistreze online şi să participe în calificări, care sunt deschise până pe 28 mai. În weekendul cursei, Microsoft va transmite live finala virtuală pe următoarele platforme online: Beam, Twitch şi YouTube.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter