Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Record Guinness: Porsche Cayenne a remorcat un avion de 285 de tone! (Video)

2 Mai 2017 - 09:22
Denis Godorozea
Record Guinness: Porsche Cayenne a remorcat un avion de 285 de tone! (Video)
Un Porsche Cayenne S Diesel absolut standard a remorcat un avion de 285 de tone pe o distanţă de 42 de metri, doborând precedentul record cu 115 tone pentru „Cel mai greu avion tractat de un automobil de producţie”, astfel intrând în Cartea Recordurilor Guinness!

Sub capota lui Porsche Cayenne S Diesel este instalată unitatea diesel de 4.2 litri V8, care dezvoltă 385 CP şi 850 Nm, ceea ce a fost suficient pentru a tracta cel mai mare avion de pasageri din lume - Airbus A380! Pentru a realiza acest lucru a fost creat un ataşament intermediar special, datorită căruia a putut fi avionul a putut fi conectat cu cârligul de tractare standard.

Potrivit lui Richard Payne, tehnicianul de la Porsche Marea Britanie, care se afla la volan, Cayenne-ul a muncit din greu, dar nu a cedat şi a înaintat către succes!

Precedentul record a fost stabilit cu un Nissan Patrol în 2013, care a tractat un avion de 170 de tone, cel mai impresionant însă, a fost recordul stabilit de Toyota Tundra în 2012, care a tractat shuttle-ul spaţial Endeavor (150 de tone împreună cu remorca) pe o distanţă de aproape 20 de kilometri!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter