Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Skoda Superb primeşte tehnologii noi la bord

26 Mai 2017 - 15:05
Denis Godorozea
Skoda Superb primeşte tehnologii noi la bord
Nava amiral cehă, Skoda Superb, a primit o serie de tehnologii noi menite să îmbunătăţească confortul, siguranţa şi conectivitatea. Pentru exterior Skoda Superb în caroserie liftback şi Combi, va fi disponibilă cu noile jante de 19 inch Acamar, noua culoare Velvet Red, în timp ce versiunea de top Superb L&K va fi disponibilă cu elemente cromate pe lateral şi tapiţerie neagră pentru podul de la interior.

Producătorul ceh a îmbunătăţit izolarea fonică, datorită unui strat de peliculă laminată aplicat între două suprafeţe de sticlă a geamurilor laterale faţă.

Comunicarea între pasageri a fost îmbunătăţită datorită integrării sistemului Digital Voice Enhancement, care amplifică vocea celor din faţă datorită unui microfon şi boxelor spate, pentru a fi auziţi mai bine de către pasagerii banchetei spate.

De la dotarea Ambition în sus, toate modelele Superb vor avea standard sistemul Care Connect, care va face automat un apel de urgenţă în cazul unui accident, apelul putând fi făcut manual datorită modulului amplasat pe pod. Posesorii vor putea accesa automobilul la distanţă prin intermediul aplicaţiei Skoda Connect App, care va oferi informaţii despre poziţia automobilului în parcare, funcţia "Honk & Flash" va ajuta la depistarea automobilului în parcare prin intermediul semnalelor auditive şi vizuale, posesorul va putea afla dacă sunt sau nu închise uşile şi geamurile, aprinse sau nu farurile.

Skoda Superb va primi sistemul îmbunătăţit Columbus, care vine acum cu un display mult mai arătos, având un design din sticlă cu butoane tactile, dimensiunea sa fiind sporită de la 8 la 9.2 inch. Sistemul Swing, de asmenena, primeşte un display mai mare, care creşte de la 5 la 6.5 inch. Mai mult decât atât, acum Superb vine cu sistemul SmartLink+ care sporeşte conectivitatea de la bord prin integrarea navigaţiei şi aplicaţiilor de pe smartphone în maşină, dar şi oferirea uinformaţiilor valoroase despre vehicul direct pe smartphone.

Siguranţa la bordul Skodei Superb va fi asigurată de sistemul Park Distance Control cu funcţia Manoeuvre Assist, care acum detectează obstacolele din faţa vehiculului, dar şi aplică frâna automat, dacă există riscul de a lovi vreun obstacol.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter