Sport-car-ul clasic Skoda 110 R Coupe va avea un succesor electric!
23 Mai 2017, 10:09
Cei de la Skoda au anunțat deja despre strategia electrificării modelelor sale, care va demara în 2019 odată cu lansarea versiunii hibride Superb. După hibrizi, cei de la Skoda vor crea și vehicule electrice, iar către anul 2025 gama vehiculelor electrice Skoda va număra 5 exemplare diferite. Primul vehicul electric Skoda va apărea în 2020, iar mai aproape de anul 2025 va debuta și un sport-car electric, care va fi inspirat din modelul clasic Skoda 110 R Coupe din anii ’70 ai secolului trecut!
Acest lucru a fost confirmat de către șeful departamentului tehnic Skoda, Christian Strube, într-un interviu pentru AutoExpress.

Legendara Skoda 110 R Coupe a fost produsă între anii 1970-1980, fiind un model de succes în cursele de raliuri. Amplasat după axul spate era un
propulsor în 4 cilindri de 1.1 litri ce transmitea către roțile spate 52 CP și 86 Nm. Versiunea modernă, cel mai probabil, va fi construită pe aceeași platformă MEB, precum și toate celelalte vehicule electrice Skoda, printre care și SUV-ul electric de producție, prefațat de conceptul Skoda VISION E.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,523
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!