Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Volvo va primi sistem operaţional Android! (Video)

15 Mai 2017 - 17:55
Denis Godorozea
Volvo va primi sistem operaţional Android! (Video)
Cei de la Volvo anunţă un parteneriat cu compania Google, datorită căruia va fi elaborată o nouă generaţie a sistemului multimedia şi soluţiilor de conectivitate, bazate pe Android. Modelele Volvo „Powered by Android”, vor apărea peste doi ani şi vor oferi acces la sutele de aplicaţii Android şi servicii Google, menite să revoluţioneze felul în care posesorii vor interacţiona cu automobilele Volvo.

Un catalog amplu de aplicaţii aprobate Android, elaborate de Google, Volvo sau de către părţile terţe, vor oferi servicii de conectivitate şi de predicţie, la bordul maşinii şi înafara acesteia.

Toate aplicaţiile şi serviciile vor primi actualizări, precum o fac şi pe dispozitivele mobile. Potrivit producătorului suedez, un astfel de sistem operaţional bazat pe Android, dar cu interfaţa comodă pe care o vedem astăzi la bordul modelelor moderne Volvo, va oferi o flexibilitate, o viteză şi un nivel de personalizare nemaivăzute până acum.

Colaborarea celor de la Volvo şi Google, va putea fi resimţită foarte curând şi pe modelele Volvo dotate cu sistemul multimedia Sensus, care va primi o actualizare, în urma căreia va fi inclusă aplicaţia Google Local Search.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter