Acest VW Camper costă peste 100,000 euro!

Nu, nu e o eroare. Deşi e produs tocmai în anul 1961, acest „banal” VW Camper costă peste 100,000 euro. Şi asta pentru că e banal doar la prima vedere!
Există în Marea Britanie un atelier pe nume Windrush, specializarea căruia e să ia la păstrare automobile de lux şi automobile de colecţie – uneori cele două noţiuni regăsindu-se pe acelaşi exemplar, fireşte. Cei de la Windrush îţi preiau maşina de colecţie, ţi-o spală cu grijă şi ţi-o repară dacă e nevoie, au grijă s-o menţină cu regularitate în viaţă şi o păstrează într-un spaţiu cu umiditate redusă, perfectă pentru asigurarea unei vieţi lungi pentru cele mai pretenţioase maşini. Puteţi vedea mai jos un video despre ce înseamnă Windrush.

Una din aceste maşini speciale, oferite celor de la Windrush spre păstrare de 5 ani încoace de proprietarul său, este şi acest VW Camper. Maşina a fost cumpărată în 2008, într-o stare mai amărâtă, dar neavând rugină – fapt care a permis efectuarea unui lung proces de restaurare. Proprietarul său a vrut să redea maşinii o condiţie cât mai aproape de cea originală, deşi în interiorul său luxos se mai pot vedea elemente care nu existau în îndepărtatul an 1961, când a fost produsă maşina – elemente precum un sistem de sunet surround Alpine, un DVD player şi o conexiune internet la bord. Camperul a avut nevoie şi de un nou motor, pricopsingu-se cu unul de 2.0 litri şi 100 CP la activ.
După restaurare, acest VW Camper a parcurs puţin mai mult de 2,000 km, iar grija cu care a fost restaurat şi apoi păstrat i-a adus acum preţul la peste 100,000 de euro. Anume de la un asemenea preţ de vânzare va fi licitat acest vehicul peste câteva zile la Festivalul de Viteză de la Goodwood.

Ce spuneţi, Dvs. aţi plăti 100 mii pe un asemenea Volkswagen?
0
3,236
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!