BMW dezvăluie primul Art Car digital (Video)
1 Iunie 2017, 09:05
Tradiția legendarelor mașini de artă, BMW Art Cars, continuă și în era tehnologiilor moderne, unde lumea digitală, se pare că, a capturat și arta modernă. Cel de-al 18-lea BMW Art Car, dezvăluit în cadrul Muzeului
de Artă din Minsheng, a fost creat de către primul artist chinez și cel mai tânăr artist care a lucrat vreodată la un BMW Art Car, Cao Fei.
Lucrarea lui Cao Fei reflectă viteza schimbărilor din China, privind tradiția și viitorul, reprezentând un joc de lumini colorate, care poate fi văzut doar prin intermediul realității augmentate, cu tableta sau telefonul mobil.
Centrul acestei opere de artă fiind mașina de curse BMW M6 GT3, care este practic intactă, având caroseria realizată din fibră de carbon mată. Astfel, în jurul mașinii este creată o compoziție digitală, care este în pas cu lumea digitalizată în care trăim. Iată că și arta a migrat pe dispozitivele mobile…
Mașina de curse BMW Art Car #18 by Cao Fei va participa în ultima cursă a campionatului FIA FT World Cup, care va avea loc în Macao, China, pe 17-19 noiembrie 2017. Reamintim că BMW M6 GT3 dispune de un V8 de 4.4 litri supraalimentat, ce livrează 585 CP și este capabil să propulseze mașina de curse cu o greutate de 1,300 kg la o viteză de aproximativ 280 km/h.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,943
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!