Bowler Bulldog – cel mai demenţial Land Rover Defender! (Video)
5 Iunie 2017, 11:01
Începând cu anul 1985, cei de la Bowler Motorsports au început să creeze vehicule de curse din tot-terenurile Land Rover Defender. În anul 2000 Bowler Wildcat ajunge să
participe în legendarul Dakar, dar şi în raliurile din Europa centrală. Unul dintre cele mai recente proiecte este Bowler Bulldog şi este o adevărată bestie!
Bazată pe Land Rover Defender,
această maşină de raliuri vine echipată cu propulsorul de 3.0 litri V6 Supercharged, preluat de la Jaguar F-TYPE S, despre care ne aduce aminte levierul transmisiei automate.
Pe acest „Frankenstein”, propulsorul dezvoltă 440 CP, oferind o acceleraţie de la 0 la 100 km/h de doar 5.4 secunde, în timp ce demarajul de la 0 la 160 km/h durează 14.2 secunde. Pentru a fi pregătit să atace orice teren accidentat cu viteză, specialiştii britanici modifică practic întregul şasiu, ranforsează cadrul şi instalează o cuşcă de protecţie.
Cei de la Bowler pot crea şi versiuni de stradă, precum Fast Road Defender, care păstrează propulsorul diesel, dar puterea acestuia poate fi crescută până la 195 CP (515 Nm). Aici modificările sunt mai puţin radicale, dar
extrem de consistente.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,801
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!