INP și un grup de bikeri au adus bucurii copiilor din școlile de tip internat și case de copii din țară
1 Iunie 2017, 10:17
Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, Inspectoratul Național de Patrulare împreună cu Asociația Bikerilor din Moldova și Federația Moldovenească
de Fotbal au pornit în Caravana Cadourilor de 1 iunie, care a durat 6 zile în perioada 26-31 mai. Caravana de caritate a reușit să aducă
sărbătoarea mai aproape de 200 de copii din 5 școli de tip internat și case de copii din țară.
„Caravana Cadourilor” a vizitat școlile de tip internat pentru copii orfani din Ceadâr-Lunga și Bălți, dar și Gimnaziul internat nr.3 din capitală. De asemenea, au primit daruri din partea inspectorilor de patrulare și alți 70 de copii din școlile tip internat din localitățile Cărpineni, Hâncești și Strășeni.
Pe lângă cadouri, dulciuri și fructe, au avut ocazia de a urca în mașinile de patrulare și pe motocicletele bikerilor.
Mai mult decât atât, copii au fost plimbați cu motocicletele, iar această experiență, cu siguranță, le va rămâne pe mult timp în suflet.
Prezent la acțiune, șeful INP, Livii Baziuc, a menționat că „cea mai frumoasă perioadă a vieții este copilăria. Dorim ca în ajun de marea lor sărbătoare, 1 iunie, să oferim tuturor copiilor zâmbete, căldură și bucurie pură”.
În rândurile bikerilor s-a aflat și prietenul nostru şi aventurierului Dan Untură, pe care-l cunoaşteţi deja din expediţiile noastre.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,626
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!