Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

REPORTAJ VIDEO: Cum călătoresc copiii pe bancheta spate în Moldova şi cum ar trebui să călătorească?

8 Iunie 2017 - 08:36
Ilie Toma
REPORTAJ VIDEO: Cum călătoresc copiii pe bancheta spate în Moldova şi cum ar trebui să călătorească?
Dacă pentru pasagerii din faţă purtarea centurii de siguranţă a devenit o normă şi în Moldova, atunci când vine vorba de pasagerii spate, foarte rar cineva îşi cuplează centura, iar situaţia e şi mai îngrijorătoare dacă observăm cum călătoresc copiii pe bancheta spate în Moldova. Dacă pentru copiii mai mici părinţii folosesc de obicei scaune speciale, atunci pentru cei mai mari situaţia e mult mai periculoasă. Sau poate nu este aşa? Sau poate tot mai mulţi părinţi ştiu cum ar trebui să călătorească un copil pe bancheta spate?

PiataAuto.md, cu suportul Volvo Moldova – marca ce a devenit de multe decenii încoace sinonim cu siguranţa supremă de la bordul automobilelor – au realizat un reportaj amplu la acest subiect, pentru a vedea cum stau lucrurile de fapt şi cum ar trebui să stea. Ce-am descoperit – aflaţi în reportajul VIDEO de mai jos!

Vizionare plăcută!

P.S.: PiataAuto.md mulţumeşte părinţilor care au dorit să se implice cu familiile lor în realizarea acestui reportaj, dar şi mărcii suedeze Volvo şi reprezenantului său în Moldova, pentru sprijinul acordat în realizarea acestui reportaj şi dezvoltatea iniţiativelor de educare a siguranţei la bordul automobilelor în Moldova!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter