VIDEO, FOTO: Seara rochiilor albe şi a graţiei feminine la Women SUV Maraton

Încă din momentul în care noi, aventurierii bărbaţi, schiţam primele planuri pentru un maraton feminin, ne-am gândit la o petrecere excepţională pentru ultima seară, o petrecere în care ar trona culoarea albă şi eleganţa, toate într-o atmosferă galantă a unei vinării-hotel-restaurant de la margine de Moldovă. Am botezat această seară White Dress Night, adică seara rochiilor albe.
Chiar de la primul briefing cu frumoasele noastre maratoniste, le-am îndemnat să-şi pună în valizeze uriaşe, dar întotdeauna neîncăpătoare, şi câte o ţinută de un alb imaculat pentru ultima seară. Ştim, fetele aşteptau cu nerăbdare această seară simbolică, iar noi ne doream să iasă ceva cu totul frumos, pe măsura întregului nostru maraton feminin prin meleagurile puţin cunoscute ale Moldovei.

Rând pe rând, maratonistele coborau în ţinute care mai de care mai superbe, încât noi, bărbaţii cu rol de suport tehnic şi asistenţă din acest maraton, ne simţeam de parcă eram în miezul unui basm, iar aici era un bal de prinţese. Toate în alb, toate elegante, mai elegante decât în oricare alt moment al acestui maraton, care le-a solicitat uneori să fie dârze, uneori răbdătoare, uneori mai neînfricate ca un bărbat. Acum, însă, puteau lăsa graţia lor feminină să strălucească în deplina-i ei frumuseţe. White Dress Night fusese o idee fantastică!
Vinul spumant al partenerilor noştri de la Apriori, răcit cu grijă în cupe cu gheaţă, a fost adierea celui mai potrivit început pentru o asemenea atmosferă idilică. Iar un crainic talentat în ale muzicii le intuise starea de spirit a maratonistelor noastre cu precizie formidabilă, astfel încât fiecare nouă piesă le făcea tot mai binedispuse şi mai pline de energia frumosului.
Maratonistele noastre au venit în această expediţie din domenii diferite, cu succesele lor în munca pe care o fac, cu caracterele lor puternice şi carismatice, dar toate au făcut echipă comună pentru o cauză frumoasă şi au urcat la bordul unuia din SUV-urile participante – MINI Countryman, Nissan X-Trail, Opel Mokka X, Jaguar F-PACE, Renault Kadjar, Suzuki Vitara S, BMW X1, Volvo V90 Cross Country – pentru a releva noi locuri excepţionale din Moldova şi a inspira un public cât mai numeros să exploreze şi el cel puţin locurile şi destinaţiile care au impresionat cel mai mult. Pentru cele mai multe maratoniste, marea majoritate a traseelor şi locurilor traversate au fost de o premieră absolută în viaţa lor şi cu siguranţă aşa ar fi pentru aproape toţi dintre noi.
Trăim într-o ţară cu meleaguri fantastice, care merită mult mai mult explorate, apreciate şi iubite. Trăim într-o ţară în care femeile au o graţie mai naturală ca oriunde, poate, şi despre care poţi spune oricând fără a da greş că sunt cele mai frumoase din lume. Vă invităm, deci, să savuraţi în fotografii şi VIDEO atmosfera acestei ultime seri White Dress Night şi a dimineţii ce a urat, iar Women SUV Maraton mai are să vă povestească cum şi cu ce peripeţii ajunge într-un final înapoi la Chişinău, la linia de final! Şi apoi şi noi, şi maratonistele, mai avem atâtea nespuse să vă spunem!
Aşa că fiţi alături de noi în continuare, pentru noi relatări! Pe curând, dragilor!
0
8,114
GALERIE FOTO (50 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!