Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Volvo lansează un filmuleţ emoţionant, care pune siguranţa pe primul loc! (Video)

12 Iunie 2017 - 17:34
Denis Godorozea
„Uneori, momentele care nu se întâmplă niciodată sunt cele mai importante”. Acesta este gândul pe care este menit să ni-l transmită noul filmuleţ emoţionant marca Volvo. Filmuleţul are ca protagonistă o fetiţă care merge pentru prima dată la o şcoală nouă, iar înainte de a pleca aceasta poartă o conversaţie cu mama sa de spre viaţa pe care o aşteaptă în viitor, întâlnirea cu noi prieteni, maturitatea, călătoriile sale prin lumea întreagă, întâlnirea dragostei şi întemeierea unei familii.

Paralel ne este arătat cum fetiţa se îndreaptă spre şcoală, iar pe trecerea de pietoni este cât pe ce să fie lovită de o maşină, care ar fi putut să-i spulbere toate visele, despre care discuta cu mama sa. Maşina din filmuleţ este noua generaţie Volvo XC60, care datorită sistemului de frânare autonomă a depistat fetiţa şi a frânat fără intervenţia conducătorului, cel din urmă fiind distras. Un filmuleţ, pe cât de dramatic şi emoţionant, pe atât de realist. Într-adevăr, este important ca momentele ce îţi pot schimba brusc viaţa ar trebui să fie evitate, iar cei de la Volvo pun siguranţa pe primul loc, pentru a exclude/reduce astfel de momente.

Potrivit producătorului suedez peste 1.2 milioane de oameni îşi pierd viaţa anual în accidentele rutiere, iar cei de la Volvo sunt siguri că în viitor traumatismele severe şi fatalităţile vor putea fi evitate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter