Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

În curând: Women SUV Maraton, prima expediţie PiataAuto.md cu echipaje feminine!

16 Iunie 2017 - 11:56
Ilie Toma
Aventurierii PiataAuto.md sunt în pragul startului unei noi expediții-maraton prin Moldova, iar de această dată facem ceea ce ni s-a cerut de nenumărate ori: o primă expediție cu echipaje feminine!
Nu mai puțin de 10 SUV-uri moderne de toate segmentele și de mărci diferite vor porni în cea mai grandioasă coloană aventurieră prin frumuseți mult prea puțin explorate ale țării noastre, într-o expediție relatată practic LIVE, mai dinamică și mai directă decât oricând! Vom avea și relatările cotidiene cu care v-am obișnuit, și cele spontane din rețelele sociale, dar și o mulțime de alte păreri și impresii din expediție, relatate chiar de doamnele de la bord! Și asta deoarece o mare parte din aventuriere – pentru că așa e cazul să le numim – sunt doamne care se au de bine cu scrisul, relatările și postările, ba chiar și cu camerele video. Apropo, în acest maraton vom avea mai mult video decât în oricare alt maraton de până acum!

Cine sunt participantele maratonului? Vă spunem în curând, dar e și mai interesant să vă spunem că mai avem 1-2 locuri rezervate pentru ocuparea de ultim moment, locuri pe care le puteți ocupa chiar Dvs. sau o persoană apropiată Dvs., care ar fi dornică să se aventureze într-o asemenea expediție, să nu se plângă prea des de drumurile din colțurile îndepărtate ale țării, să coabiteze pașnic într-un grup mare de femei timp de 4-5 zile neîntrerupte, să-și iubească țara și să poată să se facă ascultată cu interes atunci când vorbește despre ea, să fie pur și simplu un personaj onorabil și sociabil și, firește, e tare preferabil să poată conduce foarte bine mașina!
Nici o grijă, doamnelor - deși e un maraton feminin, vor exista și niște străjeri bărbați, în mașini speciale, cu rol de călăuze și salvatori din noroi, dacă va fi cazul! Doar că, în toată afacerea mai avem și o mașină-fantomă de pedeapsă: o Niva legendară, care va urmări ca o stafie întreg maratonul! Echipajul feminin care va avea nevoie de ajutor din cauza unei eventuale împotmoliri, se va rătăci sau va ajunge în ultima zi cu cel mai mare consum real raportat la cel oficial - trece temporar pe Niva, ca pedeapsă!

Vă dați seama ce maraton plin de suspans urmează, da?

Urmăriți-ne! De aici încolo devine tot mai interesant! Iar doamnele care ar vrea să participe ne pot trimite un mesaj în formă liberă fie la adresa office@piataauto.md, fie pe pagina PiataAuto.md pe Facebook!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter