ABT modifică noul Audi S5 Cabriolet

Decapotabila germană a primit jante de 20 de inch din noua serie ABT Sport GR (sunt disponibile şi seriile ER-C, FR şi DR) şi logouri “ABT” amplasate pe calandru şi capacul portbagajului.
Opţional este oferit şi un difuzor spate revizuit, dar şi un sistem de evacuare cu finale supradimensionate. Printre accesorii pot fi menţionate luminile ce proiectează logoul ABT pe asfalt atunci când uşa este deschisă sau covoraşele cu acelaşi logo brodat pe ele.

Pentru propulsorul de 3.0 litri V6 TFSI, cei de la ABT Sportsline au pregătit o resoftare a blocului de control, care a sporit puterea maximă de la 354 CP la 425 CP, iar cuplul maxim de la 500 la 550 Nm! Datorită puterii crescute cu 20%, Audi S5 Cabriolet accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.9 secunde (-0.2 sec.), viteza maximă însă, rămâne a fi limitată la 250 km/h.
În ciuda surplusului de putere, cifrele consumului şi a nivelul emisiilor, au rămas neschimbate. Acest lucru este posibil datorită setării speciale a blocului de control, care dezlănţuie surplusul de putere doar în regimul “Dymanic”, iar în celelalte regimuri de condus motorul livrează puterea standard.
1
2,627
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!