Acesta este noul Rolls-Royce Phantom VIII!

Noua generaţie Rolls-Royce Phantom, cea de-a 8-a la număr, va fi dezvăluită pe 27 iulie, iar primele imagini cu limuzina britanică de lux au apărut deja acum. Din imagini putem vedea că noul Phantom va avea un design foarte apropiat predecesorului, cu mici retuşuri pentru fiecare element.
Partea frontală va primi un calandru un pic mai rotunjit, bare de protecţie integrate, prize de aer mai mari şi blocuri optice mai înguste. Jantele vor avea un design nou, iar portierele se vor deschide într-un mod identic predecesorului. Doar forma inserţiei cromate a geamului lateral spate diferă, fiind mai groasă. Cum va arăta posteriorul, la moment nu se cunoaşte. În schimb există o imagine cu interiorul, care, de asemenea, are un aspect evoluat, dar la fel de clasic şi rafinat. Butoanele de pe volan vor migra pe spiţele acestuia, iar ceasul va fi amplasat asimetric şi nu pe centrul bordului, pentru că acolo va apărea ecranul sistemului multimedia, care nu va fi acoperit de un element din lemn, dar, se pare că va ieşi de jos, precum pe unele modele Audi. Organele sistemului de climatizare vor avea acum o poziţionare mai ergonomică.
Deşi pare a fi aparent similar predecesorului, noul Phantom va fi construit pe noua platformă din aluminiu, care va sta la baza tuturor viitoarelor modele Rolls-Royce, inclusiv a SUV-ului Cullinan. Sub capota noului Phantom ar putea fi regăsită unitatea îmbunătăţită V12 de 6.75 litri sau unitatea preluată de la modelul Ghost – V12 de 6.6 litri. Producţia noului Rolls-Royce Phantom VIII va demara la începutul anului 2018.
0
2,810
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!