Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Audi, Porsche şi Volkswagen recheamă 850,000 de modele europene echipate cu dieselurile V6 TDI şi V8 TDI!

După cei de la Mercedes-Benz, care au anunţat că vor rechema 3 milioane de automobile dotate cu propulsoare diesel, pentru a le îmbunătăţi nivelul emisiilor, cei de la Audi, Porsche şi Volkswagen se alătură cu o campanie de rechemare similară, care vizează vehiculele diesel dotate cu propulsoarele V6 TDI şi V8 TDI (Euro 5 şi Euro 6), care au fost vândute în Europa şi în alte pieţi, cu excepţia SUA şi Canada.
Potrivit germanilor, aceste modele cu propulsoare diesel vor primi o resoftare gratuită a unităţii de control al propulsorului, care va reduce emisiile NOx în condiţiile reale de exploatare, mai cu seamă în zonele urbane. Mai mult decât atât, cei de la Audi consideră că această acţiune de rechemare va ajuta la îmbunătăţirea calităţii aerului, iar posesorii nu vor mai risca să nu fie admişi cu maşina în centrele oraşelor europene, care au început să interzică vehiculele diesel.

Reamintim că mai multe oraşe europene au anunţat că vor interzice automobilele vechi cu propulsoare diesel, la moment însă doar oraşul Hamburg a reuşit să implementeze cu succes această restricţie.
0
770
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!