BMW va dezvălui la Pebble Beach conceptul viitorului Roadster
31 Iulie 2017, 08:37
La Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach bavarezii vor dezvălui conceptul viitorului Roadster, care va înlocui actualul Z4. Cum se va numi modelul, la moment nu se cunoaşte. Din prima imagine de teasing putem observa silueta tipică a unui roadster dinamic, cu capota lungă, posteriorul scurt şi cele două scaune amplasate în imediata apropiere axului spate. Nu lipseşte nici „codiţa” de pe capacul portbagajului, caracteristică precedentelor modele Z4.
Pe imagine sunt reprezentate şi elementele de protecţie din spatele scaunelor în caz de rostogolire. Aceste elemente sunt extrem de stilate şi se prelungesc către posterior, amintind de elementele aerodinamice ale maşinilor de curse de pe la mijlocul secolului trecut.

Roadster-ul de producţie va fi dotat cu propulsoare supraalimentate în 4 sau 6 cilindri în linie, va avea planşă de bord
digitală şi sistem multimedia avansat. Spre deosebire de predecesor, care are acoperiş metalic pliabil, noul Roadster va avea acoperiş clasic, moale. Reamintim că pe aceeaşi platformă va fi construită şi noua generaţie Toyota Supra, care, se pare că va prelua şi propulsoarele bavareze, existând posibilitatea introducerii unei propulsii hibride. Dezvăluirea conceptului va avea loc pe 17 august.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,266
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!