Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cu Lamborghini Huracan pe Transfăgărăşan – ce poate fi mai savuros?! (Video)

27 Iulie 2017 - 15:50
Denis Godorozea
Numit cel mai bun drum de condus din lume de către cei de la Top Gear, fiind şi unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume, Transfăgărăşan este o atracţie specială pentru pasionaţii condusului. Recent un grup de modele Lamborghini Huracan, a cucerit celebrul Transfăgărăşan. Imaginile foto şi video din această călătorie sunt de-a dreptul spectaculoase!
Convoiul de şase exemplare Lamborghini Huracan, inclusiv coupe, decapotabile şi versiunea ultra-dinamică Huracan Performante, a pornit din Sibiu, a trecut prin comuna Cârtişoara, cucerind 90 de kilometri de drum spectaculos condimentat de curbe savuroase, a ajuns în cel mai înalt punct, Lacul Bâlea şi într-un final a coborât către impresionantul baraj Vidrar deasupra căruia se regăsesc ruinele castelului lui Vlad Ţepeş. O ploaie torenţială însă a surprins convoiul de Lamborghini Huracan pe meleagurile lui Dracula. Având în vedere cât de potente sunt modelele Huracan (580 CP, 610 CP şi 640 CP), se pare că cei de la volan au avut parte de experienţe de neuitat chiar şi în ciuda ploii.
Transfăgărăşan a fost construit în perioada anilor 1970-1974 la ordinul dictatorului Nicolae Ceauşescu, fiind un drum strategic care permitea trupelor române să treacă rapid Munții Carpați în caz de invazie sovietică.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (20 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter