Filmul Moldova Women SUV Maraton, acum dublat şi în engleză pentru eventualii turişti străini ce-ar fi interesaţi să ne viziteze ţara

Acum ceva timp echipa de producţie PiataAuto.md a publicat filmul primei expediţii feminine prin Moldova, la bordul unor SUV-uri – Moldova Women SUV Maraton. În el aţi putut vedea atât peisajele frumoase ale Moldovei, prin care a trecut coloana maratonului, cât şi atmosfera şi aventurile pe care le-au înfruntat fetele maratoniste.

Vizitatorii PiataAuto.md au sugerat imediat, însă, că un asemenea film ar trebui dublat şi în limba engleză pentru a face din el un produs de export pentru eventualii turişti care ar vrea să viziteze Moldova, mai ales că în ultimele luni Moldova apare tot mai des în topurile ţărilor ce primesc cu mult mai puţini turişti decât ar merita. Iar aici ne-au sărit în ajutor prietenii de la CRUEN – o echipă fantastică de producţie localizată în Moldova, dar cu clienţi cam pe toate continentele mapamondului! – puteţi afla mai multe despre ei la www.cruen.com.
Ei bine şi uite că, cu ajutorul lor, avem astăzi filmul de la Women SUV Maraton dublat în engleză! Îl puteţi vedea aici şi pe YouTube şi îl puteţi transmite prietenilor voştri născuţi în alte ţări, să ne ajutaţi să-l răspândim cât mai departe!

Le datorăm un mare mulţumesc celor de la CRUEN, dar şi Dvs., celor care ne-aţi fost alături şi ne-aţi urmărit în această expediţie!
0
3,270
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!