Ford Transit Custom trece printr-un facelift de mijloc de carieră. Va primi versiune hibridă!
13 Iulie 2017, 12:24
După Ford Tourneo Custom, printr-un facelift de mijloc de carieră trece şi versiunea utilitară, Transit Custom. Noul Ford Transit Custom facelift a primit aceeaşi „faţă” redesenată cu calandru trapezoidal de dimensiuni generoase, blocuri optice absolut noi, ce dispun de un contur de LED-uri
de zi şi o nouă bară de protecţie
cu prize de aer şi blocuri
anticeaţă revizuite.
Confortul şi ergonomia noului Transit Custom facelift au fost îmbunătăţite datorită noului volan, planşei de bord revizuite, sistemului multimedia SYNC 3 (opţional), care este compatibil cu Android Auto şi Apple CarPlay şi compartimente pentru stocare.
Printre tehnologiile moderne se numără limitatorul de viteză, recunoaşterea semnelor de circulaţie, monitorizarea unghiului mort, cruise-control adaptiv, stabilizarea împotriva vântului lateral şi frânarea autonomă cu recunoaşterea pietonilor.

Noul Ford Transit Custom facelift este unicul model din segment, care poate fi dotat cu suspensie pneumatică pe axul spate pentru nivelarea gărzii la sol, atunci când la bord este o încărcătură mare. Noul Transit Custom facelift poate duce o sarcină de până la 1,450 kg.

Sub capota noului Transit Custom facelift se ascunde noua unitate diesel de 2.0 litri Ford EcoBlue, oferită în trei versiuni de putere – 105 CP, 130 CP şi 170 CP. Noul diesel este cu 13% mai eficient şi oferă cu 20% mai mult cuplu la turaţii joase faţă de unitatea precedentă de 2.2 litri volum.
Producţia noului Ford Transit Custom facelift va demara la sfârşitul anului 2017, livrările fiind preconizate pentru începutul anului 2018. În 2019 Transit Custom va fi oferit şi cu propulsie plug-in hybrid, care va oferi o autonomie electrică de câteva zeci de kilometri. Testele dubiţelor hibride vor demara în Londra deja în acest an.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,154
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!