KIA Sorento a trecut printr-un facelift de mijloc de carieră (Video)

După trei ani de la lansare, actuala generaţie KIA Sorento a trecut printr-un facelift de mijloc de carieră, dezvăluit recent în Coreea de Sud. La exterior SUV-ul coreean a primit o “faţă” împrospătată cu blocuri optice LED revizuite, cu un calandru redesenat şi o nouă bară de protecţie cu incizii modificate şi blocuri anticeaţă LED grupate câte patru elemente, tipic modelelor KIA.
Posteriorul a primit o nouă bară de protecţie cu un design mai modern, finale de evacuare dreptunghiulare similare celor regăsite pe Hyundai Santa Fe şi noi blocuri optice, iluminarea cărora aduce aminte de noua generaţie Audi Q5.

La interior în locul volanului în trei spiţe a apărut unul nou în patru spiţe cu noi comenzi, a fost schimbat şi levierul transmisiei automate care este acoperit cu piele şi în partea de sus, iar materialele au devenit mai calitative. Sistemul multimedia, de asemenea, a fost revizuit primind şi conectivitate Apple CarPlay şi Android Auto. Noul Sorento facelift vine şi cu noi sisteme de siguranţă.
Noua KIA Sorento facelift va fi oferită cu dieselul de 2.2 litri CRDi şi benzinarul supraalimentat de 2.0 litri T-GDI, ambele cuplate la noua transmisie automată în 8 trepte.
0
2,380
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!