Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Mansory a modificat noul Bentley Mulsanne facelift

Atelierul german Mansory, cunoscut prin proiectele sale caraghioase, în sfârşit a creat un program de tuning decent, care nu-ţi mai creează stări de greaţă. De această data “pacientul” este Bentley Mulsanne facelift, care a primit un tuning discret, care se combină perfect cu aparenţa modelului.
La exterior acesta a primit elemente aerodinamice realizate din fibră de carbon ce repetă pe cele oferite pentru SUV-ul Bentayga direct din uzină. Acestea includ spoilerul frontal, ataşamentele din jurul prizelor laterale ale barei de protecţie faţă, pragurile, spoilerul de pe capacul portbagajului şi difuzorul spate. Doar cel din urmă are un aspect mai puţin plăcut. Exteriorul este completat de jantele forjate de 22 de inch Mansory M8, care sunt „încălţate” în cauciucuri ultra-performante cu dimensiunea 285/35 ZR22 pe ambele axe.

La ce bun acest sedan de 2.6 tone este echipat cu cauciucuri ultra-performante? Pentru că cei de la Mansory au modificat şi propulsorul! Unitatea V8 Twin-Turbo de 6.75 litri dezvoltă acum 585 CP (+73 CP) şi 1,100 Nm (+80 Nm), aceasta fiind cu 48 CP mai potentă decât cea a modelului dinamic Mulsanne Speed!
Datorită puterii sporite Mansory Mulsanne poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 5.0 secunde şi atinge o viteză maximă de 305 km/h (+9 km/h), egalând-o pe cea a lui Mulsanne Speed.

Sistemul de evacuare este schimbat cu unul mai sonor, doritorii având posibilitatea de a opta şi pentru modificări la interior, unde pot fi instalate inserţii din aluminiu, fibră de carbon sau lemn, iar interiorul retapiţat în piele de nuanţa dorită.
0
663
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!