Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Mercedes-Benz a creat o nouă bestie – E-Class All-Terrain 4x4²! (Video)

Cei de la Mercedes-Benz sunt unicii din segmentul premium, care-şi permit să creeze nişte maşini de-a dreptul incredibile şi absurde, precum Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 (pe care l-am testat în versiune BRABUS 700 6x6), Mercedes-Benz G500 4x4² sau Mercedes-Maybach G 650 Landaulet. O nebunie similară a fost create recent de către inginerul răspunzător de proiectul E-Class All-Terrain, Jurgen Eberle, care şi-a realizat visul de a crea din el o adevărată bestie, numită E-Class All-Terrain 4x4²!
Nu este Photoshop, este o maşină reală şi este bestială! Aceasta a primit o suspensie modificată ce a sporit garda la sol de la 160 la 420 mm, jante de 20 de inch şi cauciucuri pentru offroad cu dimensiunea de 235/50 R20, iar pentru ca aceste roţi să se încadreze mai bine în aspectul break-ului, au fost montate şi extensiile pentru aripi, care au sporit lăţimea maşinii cu 200 mm! A fost instalat şi un sistem de frânare AMG, propulsorul însă nu este unul AMG, ci benzinarul V6 Biturbo de 3.0 litri ce dezvoltă 333 CP. Acum acesta nu mai este un break cu capacităţi sporite de trecere, dar break cu capacităţi de trecere pe orice teren!
La moment Mercedes-Benz E-Class All-Terrain 4x4² este doar un prototip, pe care îl puteţi vedea în acţiune în filmuleţul de mai jos, pe viitor însă, dacă va fi cerere, acesta ar putea fi construit într-o serie limitată.

Informaţii utile:
Test Drive Mercedes-Benz E-Class All-Terrain
1
3,446
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!