Noua Skoda Karoq a apărut pentru prima dată în public la celebrul Tour de France

În timp ce Mercedes-Benz suportă Formula 1, iar BMW – campionatul mondial de motociclism, MotoGP, cei de la Skoda deja timp de 14 ani sunt partenerii oficiali pentru cea mai grandioasă cursă de ciclism din lume – legendarul Tour de France. Anul acesta 250 de automobile Skoda vor parcurge un total de 2.8 milioane de kilometri în cele 23 de zile ale turului.
Printre aceste automobile, sunt și câteva exemplare Skoda Karoq, SUV-ul ceh celebrându-și prima apariție în public! Noul SUV compact este automobilul de suport pentru trei echipe din Africa de Sud (Team Dimension Data), Olanda (Team Lotto NL - Jumbo) și Belgia (Lotto Soudal). Vehiculele dispun de aplicații pe caroserie cu design individual, sistem de atașare pentru biciclete și sistem de comunicare radio, care permite membrilor echipei aflați la bord să comunice cu cicliștii. Pentru prima dată aceste exemplare Karoq au fost văzute de către fanii Tour de France din Germania, din prima etapă Grand Depart, care a luat startul în Düsseldorf.

Reamintim că noua Skoda Karoq va fi lansată pe piață către sfârșitul anului 2017 cu propulsoare diesel și pe benzină cu puteri cuprinse între 115 și 190 CP, disponibile cu transmisie manuală în 6 trepte sau robotizată DSG cu dublu ambreiaj și 7 trepte (opțiune). Șasiul adaptiv Dynamic Chassis Control (DCC) și transmisia integrală 4x4, de asemenea, vor fi disponibile în calitate de opțiune.
0
2,126
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!