Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noul Range Rover Velar a ajuns deja în Moldova şi vă aşteaptă să-l cunoaşteţi!

Noul Range Rover Velar a ajuns deja în ţara noastră şi începând de azi, 1 iulie, vă aşteaptă să-l cunoaşteţi în showroom-ul Land Rover Moldova! De această dată nu e vorba doar de câteva zile ale uşilor deschise, cum se întâmpla de obicei, ci de o întreagă lună în care toţi cei interesaţi de noul Velar vor fi trataţi special, putând cunoaşte noul model într-o atmosferă specială a showroom-ului, dar şi să-l conducă ulterior, pentru a-l simţi pe propria piele.
Atunci când redacţia PiataAuto.md a fost în primăvara la salonul auto de la Geneva, vă spuneam despre Range Rover Velar că e un model cu un design atât de spectaculos şi fascinant, încât părea incredibil că avem în faţa noastră un model de producţie, nu un concept! Această impresie puternică porneşte la exterior, unde modelul vine cu proporţii îndrăzneţe şi diferite de ultimele modele din gama Range Rover, precum şi cu tehnologii de genul celei de Matrix LED din faruri, care permite iluminarea la o distanţă de până la 550 metri în faţa maşinii. Aceeaşi impresie continuă şi la interior, unde noul Velar aduce o nouă filozofie de design în gama Range Rover, cu o planşă de comenzi complet digitale, dar şi cu un display central panoramic care îşi poate schimba automat unghiul atunci când se operează cu el!
Nu vă mai spunem prea multe, ci vă îndemnăm mai degrabă să mergeţi în showroom-ul Land Rover Moldova, de pe bd. Cantemir 14, pentru a-l cunoaşte chiar Dvs. pe viu! Vom merge şi noi, iar mai târziu vom reveni cu noi imagini şi informaţii!
0
1,232
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!