Noul SUV cu 7 locuri Mazda CX-8 îşi dezvăluie silueta!

După ce au dezvăluit o imagine cu interiorul, cei de la Mazda au publicat şi prima imagine cu exteriorul noului SUV cu 7 locuri, numit CX-8. Suspiciunile noastre s-au confirmat – noul CX-8 nu este altceva decât un CX-5 alungit, care dispune de trei rânduri de scaune! Geamurile laterale şi forma uşii spate este asemănătoare modelului nord-american, CX-9.
Noul CX-8 are o lungime de 4,900 mm (+350 mm), o lăţime identică lui CX-5 de 1,840 mm, o înălţime de 1,730 mm (+ 40 mm) şi un ampatament de 2,930 mm (+230 mm). Chiar dacă are un ampatament identic modelului CX-9, noul CX-8 va fi cu 175 mm mai scurt decât fratele său nord-american. Cu cel din urmă noul CX-8 va împărţi consola centrală şi scaunele confortabile, restul interiorului fiind preluat de la CX-5. Noua Mazda CX-8 va fi oferită atât în versiune cu 6 locuri (rândul doi cu două fotolii) sau în versiune cu 7 locuri (rândul doi cu banchetă convenţională de 3 locuri).
Producătorul nipon a confirmat doar unitatea diesel SKYACTIV-D 2.2 de nouă generaţie pentru noul CX-8, care va fi combinată cu transmisia automata în 6 trepte. Noua Mazda CX-8 va fi lansată pe piaţa Japoniei către sfârşitul anului 2017, ulterior aceasta ar putea apărea şi în Europa.
0
3,685
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!