O doamnă de 79 de ani a fost surprinsă de radar circulând cu 238 km/h la volanul unui Porsche!
26 Iulie 2017, 15:44
Se pare că unele persoane în etate nu-şi mai iau somnifere, ci recurg la plimbările nocturne cu viteză mare. O doamnă în vârstă de 79 de ani originară din Belgia, a fost surprinsă de radar atunci când circula pe autostrada cu o viteză de 238 km/h aproape de miezul nopţii la volanul unui Porsche Boxster GTS – un model de 330 CP ce poate atinge prima sută de kilometri în 5 secunde şi o viteză maximă de 281 km/h!
Infracţiunea a fost comisă anul trecut pe 18 iunie în Namur, Belgia, audierea acestui caz în judecată însă, a avut loc recent. Doamna a explicat judecătorului, că nu a putut dormi în acea noapte şi a decis să facă o plimbare nocturnă la volanul maşinii pentru aşi limpezi gândurile. Femeia nici nu a avut idee că circula cu o asemenea viteză, dar şi-a recunoscut vina şi a spus că este de acord cu
pedeapsa. Pentru că nu a avut antecedente penale, doamna s-a ales cu o amendă de „doar” 4,000 de euro şi a fost lipsită de dreptul de a conduce pe o perioadă de 3 luni. Se pare că doamnele în vârstă de 79 de ani caută tot mai multe aventuri la volanul maşinilor de viteză. Reamintim că ceva timp în urmă o doamnă de 79 de ani a pilotat un bolid de Formula 1.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,560
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!