Opel Mokka X la Women SUV Maraton: impresiile fetelor maratoniste despre SUV-ul Opel

Atunci când făceam repartizarea maşinilor şi echipajelor, fetele care au fost repartizate pe Opel Mokka X ne-au dat întrebat dacă am putea să le repartizăm pe altă maşină. Oh, glamour, bonjour maman, vorba politicului, am zis noi şi ne-am apucat să le explicăm fetelor ce înseamnă astăzi Opel.
Fetelor, ştiţi voi oare care e printre cele mai dotate maşini din această expediţie? E Opel! Ştiţi voi că are şi habitaclu de piele, şi sistem de navigare şi sistem multimedia ultra avasat, cu CarPlay şi Android Auto şi Mirror Link! Are şi tot soiul de sisteme de siguranţă şi asistenţă, şi faruri full LED şi tot ce nu vezi găsi nici măcar pe maşinile premium decât pentru foarte mulţi bani daţi pe opţionale! Şi, fetelor, noi anume cu un Opel am fost tocmai până în Africa şi înapoi în călătoria noastră de 21 de ţări şi n-am avut nici o singură defecţiune tehnică, nici una!

Şi se vede că discursul nostru a fost foarte convingător, întrucât fetele din echipajul Opel au devenit îndată mult mai optimiste faţă de călătoria ce le aştepta. Şi ca să nu vă ţinem mult în suspans, haideţi să vă spunem şi cine au fost fetele din echipajul de pe Mokka X: Natalia Davidovici şi Stela Dănilă.
Stela Dănilă

Mi s-a părut un model „frumos la chip, dar şi la suflet” :) M-a impresionat prin răspunsul bun la acceleraţie, dar şi un consum foarte bun, părerea mea, de combustibil. Nu s-a lăsat mai prejos nici pe drumurile de ţară, iar în viraje mi s-a părut o maşină sigură, confortabilă din punct de vedere al amortizării. M-a impresionat şi la nivel de dotare şi accesorii.

Deşi nu aveam cele mai mari aşteptări de Opel Mokka X, pot să recunosc că am îndrăgit-o din prima, mai ales datorită culorii vii de Amber Orange şi a formelor masculine, dar sculptate şi elegante. După o zi petrecută împreună, am ştiut că o să facem echipă bună! Ne-a fost alături şi pe drumuri bune, şi pe cele foarte rele. Aventuroasă şi inteligentă, o combinaţie explozivă, cred, şi pentru o maşină!
Natalia Davidovici

Din nou, pentru că Natalia e vorbitoare nativă de rusă, am vrea să reproducem scurt în original impresiile ei despre Opel, înainte de a le traduce mai jos.

„Опель. Отличник. Умный, хорошо оснащенный, надежный, добротный, отличная эргономика. Как положено хорошим мальчикам, красивый и ухоженный – отдельное спасибо за кожаный салон!”

„Opel. Eminent. Inteligent, generos echipat, fiabil, nobil, cu o ergonomie excelentă. Aşa cum le stă bine băieţilor buni, e frumos şi îngrijit – un mulţumesc aparte pentru habitaclul tapisat cu piele!”
În loc de concluzie

Ca şi în toate celelalte expediţii ale noastre în care a participat vreun Opel, Mokka X a avut o fiabilitate exemplară prin cei 1,200 km de drumuri provocatoare din Moldova! Sistemul de navigare al lui Mokka X recunoaşte în mare parte traseele naţionale şi drumurile principale din localităţile mai mici, deci nu te lasă să te rătăceşti. E un sistem ce funcţionează offline, fără necesitatea unei conexiuni de internet, dar display-ul maşinii poate reproduce şi o aplicaţie de navigaţie de pe telefon graţie interfeţelor Apple CarPlay sau Androd Auto, în funcţie de tipul de telefon pe care îl aveţi.
Şi noi am călătorit cu el acum şi din Budapesta până în Chişinău, iar apoi am făcut şi cale întoarsă – pentru că observaţi că acest Mokka X e unicul SUV din coloană cu plăcuţe de înmatriculare străine. Asta se explică prin faptul că Mokka X ne-a fost oferită direct de către divizia Sud-Est Europeană a producătorului german. Şi în aceste două călătorii a câte o mie de kilometri ne-am convins încă o dată că Opel este astăzi marea revelaţie a segmentului la preţ raţional, oferind de multe ori mult mai mult decât o fac mărcile mai frecvent titrate. Făcute cu calitate şi consistenţă, dar şi oferite la preţuri mai mult decât raţionale, modelele Opel au capacitatea de a vă oferi o experienţă de posesor în care să vă îndrăgiţi tot mai mult maşina pe zi ce trece, pe lună ce trece, pe an ce trece, pentru că fiabilitatea lor exemplară vă va menţine satisfacţia pentru mult timp înainte!
Iar dacă vreţi să trageţi cu ochiul şi la un test drive cu mai multe nuanţe tehnice despre Opel Mokka X, uitaţi-vă testul nostru drive din Scoţia cu acest model.
0
4,161
GALERIE FOTO (31 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!