PiataAuto.md: împrospătări plăcute pentru versiunea de mobil a site-ului
20 Iulie 2017, 09:05
Tot mai mulţi oameni accesează site-urile de pe telefonul mobil – e un trend general pe întreg mapamond-ul. Acum doi ani, PiataAuto.md a introdus o versiune mult mai adaptată pentru afişarea pe telefoanele mobile moderne, iar acum a venit timpul unor împrospătări plăcute, care vor face experienţa navigării site-ului nostru de pe mobil şi mai savuroasă.
Vorbim aici de paginile ştirilor şi testelor drive de pe site-ul nostru. Până ieri, acestea afişau tot textul articolului într-un bloc continuu şi neîntrerupt, dar într-un format cât se poate de aerat al textului. Versiunea împrospătată face uz de algoritmii noii versiuni uşurate pentru desktop şi afişează pe telefonului mobil conţinutul articolului într-o formă mult mai plăcută, în care
alternează textul cu imaginile relevate conţinutului, acolo unde ele sunt cu adevărat informative.

Noul format este valabil pentru toate ştirile, articolele şi testele drive publicate din luna iunie încoace, de când a fost lansată şi versiunea „light” pentru desktop, motivul fiind tocmai faptul menţionat mai sus, că versiunea
împrospătată pentru mobil face uz de algoritmii acelei noi versiuni uşurate pentru desktop. Ştirile şi articolele publicate anterior lunii iunie sunt disponibile în continuare în formatul de până acum.
Îmbunătăţirile nu se opresc aici. În perioadele următoare va fi îmbunătăţită substanţial şi experienţa accesării altor compartimente ale site-ului de pe telefonul mobil, dar şi de pe celelalte device-uri.
Sperăm ca noile împrospătări să vă îmbunătăţească experienţa savurării PiataAuto.md în fiecare zi! Vă mulţumim că ne sunteţi alături!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
1
1,905
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!