Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

PiataAuto.md testează în aceste zile în Spania noua generaţie a celei mai bine vândute maşini din Europa!

PiataAuto.md merge la testul drive internaţional al noii generaţii celui mai vândut model în Europa, în inima Spaniei, în regiunea oraşelor Valladolid, Salamanca şi Aranda de Duero.
De aceste regiuni minunate ale Spaniei, foarte toride în această perioadă a anului, ne leagă şi o strânsă legătură emoţională, încă de atunci de când le-am traversat în cadrul expediţiei noastre din 2015 în 21 de ţări, timp de 21 de zile. Treceam pe atunci Spania de la nord-est la sud, înainte de a traversa strâmtoarea Gibraltar spre Africa.

Astăzi, însă, dar şi mâine, vom participa în premieră la testul drive internaţional al noii generaţii Ford Fiesta. Şi, deşi e un model mic în dimensiuni, e extraordinar de important pentru Ford şi pentru întreaga piaţă europeană, întrucât de câteva luni încoace Fiesta l-a întrecut până şi pe Volkswagen Golf la vânzările pe continentul european, devenind astfel cea mai bine vândută maşină în Europa!
Aşadar, după ce am asistat live la premiera noii Fiesta în luna noiembrie a anului trecut la uzina Ford din Koln şi am revăzut-o apoi la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, acum vom avea ocazia să o simţim cu adevărat în condus, să discutăm cu cei care au conceput-o şi creat-o şi să vă spunem totul despre ce înseamnă cu adevărat noua generaţie Fiesta!
Staţi pe aproape, inclusiv pe pagina noastră de Facebook, pentru relatări spontane de la testul drive din Spania!

Şi, ca întotdeauna, dacă aveţi întrebări pentru designerii sau inginerii care au creat modelul, scrieţi-le în comentarii, iar noi le vom adresa direct oamenilor potriviţi din tabăra producătorului!
0
655
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!