Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Porsche este cel mai atractiv brand auto în SUA

27 Iulie 2017 - 10:26
Denis Godorozea
În studiul de atractivitate realizat de către cei de la JD Power, Porsche continuă să fie cel mai atractiv brand auto pentru consumatorii americani deja al 13-lea an consecutiv!
Studiul de atractivitate APEAL (Automotive Performance, Execution and Layout Study), indică ataşamentul emoţional al proprietarului faţă de vehicul şi nivelul de entuziasm în cadrul a 77 de criterii, de la sentimentul pe care îl simte proprietarul de la luxul şi confortul de la bord până la emoţiile pe care le simte atunci când apasă acceleratorul. În studiul din acest an au participat aproape 70,000 de proprietari de automobile cu anul modelului 2017, care au evaluat 243 de modele de la 33 de producători auto din 10 categorii.

Producătorul german a obţinut cel mai mare index de atractivitate de 884 puncte din 1,000. Porsche este urmat de Genesis (869 puncte), BMW (855), Audi (854) şi Mercedes-Benz (851). Cei de la Chrysler au simţit cea mai mare creştere a indexului, de la 774 anul trecut la 815 anul acesta (+41 de puncte). Alte branduri, care şi-au îmbunătăţit dramatic punctajul sunt MINI (+30 puncte), Nissan (+27 puncte) şi Honda (+25 puncte).
Potrivit celor de la J.D. Power decalajul dintre brandurile non-premium şi cele premium este de la an la an mai mic. Dacă media brandurilor premium este de 845 (+1 punct), atunci media brandurilor non-premium a urcat la 804 (+10 puncte), decalajul fiind cel mai mic din istorie constituind doar 41 de puncte. Media generală a crescut de la 801 la 810 puncte, înregistrând cea mai mare creştere din cei 22 de ani de istorie a studiului. Se pare că producătorii sunt din ce în ce mai buni în a le oferi clienţilor ceea ce îşi doresc.

Cel mai atractiv model, al treilea an consecutiv, este Porsche Macan. Locuri de frunte în categoriile sale au ocupat şi modelele Cayenne (al 6-lea an consecutiv) şi 911.
Mai jos puteţi vedea producătorii cu cele mai atractive modele.

• Grupul Volkswagen: Audi A3, Audi A4, Audi A7, Porsche 911, Porsche Cayenne şi Porsche Macan
• Grupul BMW: BMW Seria 2, BMW X1, MINI Clubman şi MINI Cooper
• Ford: Ford F-150, Ford Super Duty şi Lincoln Continental
• General Motors: Cadillac Escalade, Chevrolet Bolt şi Chevrolet Tahoe
• Hyundai Motor Co.: Kia Cadenza, Kia Niro şi Kia Soul
• Fiat Chrysler Automobiles: Chrysler Pacifica şi Dodge Challenger
• Honda Motor Co.: Honda CR-V şi Honda Ridgeline
• Nissan Motor Co.: Nissan Altima şi Nissan Murano
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter