Premieră: Noul Jaguar XJR 575 (Video)

Cei de la Jaguar lansează cel mai potent XJ din istorie – noul Jaguar XJR 575. Noua navă amiral de performanţă dispune de un V8 Supercharged de 5.0 litri, care livrează 575 CP şi 700 Nm – cu 25 CP şi 20 Nm mai mult faţă de XJR. Datorită surplusului de putere noul XJR 575 poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde şi atinge viteza maximă de 300 km/h în doar 44 secunde.
Fiind un sedan de performanţă, acesta va fi disponibil în caroserie cu ampatament scurt şi în culorile speciale Velocity Blue şi Satin Corris Grey. Sedanul britanic este accentuat de elementele de la exterior vopsite în culoare neagră, inclusiv jantele de 20 de inch Farallon. Precum şi XJR, noul XJR 575 poate fi deosebit prin spoilerul frontal şi cel spate, pragurile aerodinamice, finalele cvadruple de evacuare, capota cu incizii de aer identice celor regăsite pe modelul XFR-S şi capacul motorului realizat din fibră de carbon. Versiunea de performanţă poate fi deosebită prin logourile „575” şi „R” de pe capacul portbagajului şi la interior, unde se regăsesc şi inserţiile realizate din fibră de carbon.
Noul Jaguar XJR 575, precum şi versiunile convenţionale XJ, va fi dotat cu o planşă de bord digitală mult mai avansată şi cu noul sistem multimedia Touch Pro cu display de 10 inch şi 4G Wi-Fi. Nu vor lipsi nici tehnologiile moderne de siguranţă, precum sistemul de frânare autonomă cu detectarea pietonilor ce operează la viteze de până la 60 km/h, dar şi sistemul Driver Condition Monitoring, care monitorizarea starea conducătorului prin reacţiile la rotirea volanului – în lipsa acestora sau bruscarea volanului, sistemul alertează conducătorul, care ar putea adormi la volan.
0
2,256
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!