Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Noul Rolls-Royce Phantom – luxul suprem! (Video)

28 Iulie 2017 - 09:49
Denis Godorozea
Iată-l, noul apogeu al luxului! Noua, cea de-a opta generație Rolls-Royce Phantom! Noul Phantom este cel mai opulent automobil din istoria de 92 de ani ai modelului. Predecesorul său lansat în 2003, s-a menținut pe piață 14 ani și părea că nimic nu-l poate depăși. Și iată că noul Phantom a ridicat ștacheta și mai sus, la un nivel de neatins chiar și de concurenți.
Noul Rolls-Royce Phantom este construit pe o platformă nouă din aluminiu, care va sta la baza tuturor modelelor noi, care vor fi lansate în viitor. Datorită acesteia noul Phantom este mai ușor, iar caroseria este cu 30% mai rigidă. Suspensia pneumatică a fost revizuită oferind un confort desăvârșit, datorită milioanelor de calcule pe care le face într-o secundă și datorită noii stereo-camere, care “vede” denivelările drumului și ajustează suspensia corespunzător la viteze de până la 100 km/h.

Noul Phantom este și cea mai izolată mașină din lume, având 130 de kilograme de material antifonic, geam dublu de jur împrejur cu o grosime de 6 mm, în timp ce cauciucurile speciale “Silent-Seal” reduc zgomotul anvelopelor cu 9 decibeli. Per general noul Phantom este cu 10% mai liniștit la interior față de predecesor la viteza de 100 km/h.
Sub capotă se regăsește noua unitate V12 Twin Turbo cu același volum de 6.75 litri, care dezvoltă 563 CP și 900 Nm deja la 1,700 rpm, fiind cuplată la transmisia automată ZF în 8 trepte. Versiunea cu ampatament scurt accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.3 secunde, în timp ce Phantom Extended Wheel Base este cu 0.1 secunde mai lent.

La exterior noul Phantom este o evoluție a predecesorului, fiecare element fiind cizelat până la perfecțiune. Celebrul calandru a primit forme mai rotunjite, de la el pornind niște elemente cromate, care se contopesc cu parbrizul. Jantele sunt de 22 de inch și dispun de celebrul logo, care nu-și pierde verticalitatea nici atunci când mașina este în mișcare.
Interiorului somptuos este accentuat de bordul incredibil, care este dus la un nivel nemaivăzut. Inserțiile de aici sunt opere de artă, transformând mașina într-o galerie de artă în mișcare. Pe lângă inserțiile convenționale, din lemn, aici se pot adăposti diverse creații, precum flori realizate în volum din porțelan cu tot cu ramuri, pene de păun aranjate spectaculos, sau forme abstracte din metal, poleite cu aur, de asemenea, realizate în volum. Incredibil!
Display-ul sistemului multimedia de 12.3 inch retractabil apare pe mijlocul acelui bord spectaculos. Noul Phantom este și cel mai tehnologic avansat Rolls-Royce din istorie, având patru camere ce oferă o vizibilitate panoramică în jurul mașinii, un head-up display cu dimensiunea de 7x3 inch, WiFi hotspot, sistem de navigație de ultimă oră, Night Vision și Vision Assist, Active Cruise Control și sistem de frânare autonomă cu detectarea pietonilor.
Prețul noului Rolls-Royce Phantom ajunge ușor la 1 milion de dolari, datorită diverselor opțiuni și pieselor de artă la interior. Doar imaginația clientului este limita pentru cei de la Rolls-Royce.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (41 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter