Rechemare: UAZ-urile rămân fără frâne şi direcţie!

Cei de la UAZ recheamă mii de tot-terenuri produse în ultimii trei ani! Problemele depistate vizează cele mai importante elemente ale unei maşini – direcţia şi sistemul de frânare. Producătorul rus a anunţat două campanii separate de rechemare, una dintre care include modelul Hunter, iar cealaltă modelele Patriot, Pickup şi Cargo. Un total de 11,068 de exemplare UAZ Hunter produse în perioada ianuarie 2014 - iulie 2016 sunt rechemate din cauza instalării a furtunilor necalitative pentru servodirecţie, care pot ceda şi afecta direcţia!
Dacă Hunter poate rămâne fără direcţie, atunci modelul UAZ Patriot şi versiunile derivate din acesta, Pickup şi Cargo, pot rămâne fără frâne! Exemplarele produse în perioada ianuarie 2014 – mai 2017 ar putea avea elementele sistemului de frânare instalate incorect, inclusiv a sistemelor electrice auxiliare, care pot duce la scăderea eficacităţii sistemului de frânare. Nu se cunoaşte însă numărul vehiculelor rechemate.
În ambele cazuri elementele necalitative şi cele instalate incorect vor fi înlocuite gratuit, cei de la UAZ cerându-şi scuze pentru deranjul pe car eîl aduc aceste două campanii de rechemare, menţionând că acestea din urmă au ca scop asigurarea siguranței proprietarilor de automobile UAZ. Cei de la UAZ întreprind acţiuni de rechemare începând cu anul 2015.
0
2,784
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!