Suzuki dezvăluie noul Swift Sport

Producătorul nipon anunţă premiera noului Suzuki Swift Sport la Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea loc în septembrie anul curent. La moment cei de la Suzuki ne dezvăluie doar o singură imagine cu hatchback-ul dinamic, care se deosebeşte printr-o nouă bară de protecţie faţă, cu incizii redesenate şi un calandru imens, ce aduce aminte de modelele Maserati.
Exteriorul este condimentat de elemente aerodinamice contrastante şi de jantele supradimensionate inspirate din cele regăsite pe Skoda Octavia RS. Posteriorul va fi caracterizat de un spoiler de acoperiş proeminent, difuzor şi finale duble ale sistemului de evacuare. La interior vor apărea elemente de culoare roşie, scaune sport şi pedale din aluminiu.

Dacă predecesorul avea sub capotă o unitate aspirată natural de 1.6 litri (136 CP şi 160 Nm), atunci noul Suzuki Swift Sport, cel mai probabil, va fi echipat cu unitatea supraalimentă 1.4 BoosterJet, care dezvoltă 140 CP şi 220 Nm pe SUV-ul compact Vitara S. De la cel din urmă va fi preluată şi transmisia manuală în 6 trepte.

Informaţii utile:
Test Drive Suzuki Swift
Test Drive Suzuki Vitara S
0
2,256
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!