VIDEO: Moldova Women SUV Maraton – Filmul de 10 minute al primei expediţii feminine din ţara noastră!

Le-aţi urmărit în relatări ample în fiecare zi a maratonului. Le-aţi urmărit în multe video scurte de teasing, mai multe decât în oricare al maraton de-al nostru de până acum. Le-aţi urmărit în sute de postări în reţele sociale, în reportaje de ştiri la televiziui şi emisiuni pe micile ecrane, iar acum a venit şi marele moment în care echipa de producţie PiataAuto.md publică marele film al expediţiei.

Şi pentru că v-am promis mai mult video decât la ultimele maratoane, avem astăzi pentru Dvs. un film de 10 minute în care maeştrii Sergiu Lungu şi Alex Bred au comprimat cu iscusinţă cursul acţiunii de la Women SUV Maraton! Noi zicem că e un video pe care-l savurezi cu plăcere, aşa că nu vă mai ţinem cu cuvintele şi vă invităm să savuraţi imaginile de la Moldova Women SUV Maraton! Ah, da, includeţi funcţia de HD în player pentru cea mai bună calitate!

Şi nu uitaţi, dragii noştri! Moldova e extraordinar de frumoasă şi merită explorată cât mai des în primul rând de noi, oamenii care trăim în această ţară! Vizionare plăcută!
2
6,814
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!