Bentley scoate o nouă ediţie – Flying Spur V8 S Black Edition

Pentru că producătorilor de maşini de lux le este greu să vină cu modele absolut noi în perioade scurte de timp, aceştia delectează clienţii cu ediţii speciale. De această data Bentley vine cu o ediţie a modelului Flying Spur V8 S numită Black Edition. Se pare că “ediţiile negre” sunt printre cele mai populare în ultimii ani indiferent de producător, că e Citroen sau Bentley.
Stilistica întunecoasă accentuează sportivitatea modelului Flying Spur V8 S. La exterior noul Flying Spur V8 S Black Edition se deosebeşte prin blocuri optice fumurii şi elemente de culoare neagră lucioasă, precum conturul blocurilor optice faţă/spate, conturul geamurilor laterale, calandrul, corpurile oglinzilor retrovizoare, inserţiile mânerilor uşilor şi inserţia barei de protecţie spate. De culoare neagră sunt şi jantele Mulliner de 21 de inch. Etrierele pot fi vopsite în culoare neagră sau roşie.
La interior se regăsesc accente de culoare roşie, piele neagră şi lemnul negru lucios Piano Black. Volanul Sport Plus cu padele mari pentru schimbarea treptelor, este standard.

Sub capotă se regăseşte un V8 Biturbo de 4.0 litri ce dezvoltă 528 CP şi 680 Nm, oferind sedanului de lux o acceleraţie de la 0 la 100 km/h de 4.9 secunde şi o viteză maximă de 306 km/h.
0
2,221
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!