Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Celebrul Lamborghini Diablo SE30 din clipul Cosmic Girl de Jamiraquai este scos la vânzare! (Video)

1 August 2017 - 13:11
Denis Godorozea
Probabil, unul dintre cele mai celebre clipuri de muzică din anii ’90 ai secolului trecut, în care rolul principal îl au automobilele, este Cosmic Girl de Jamiraquai. Un clip de parcă desprins din primele ediţii ale jocului Need For Speed, unde trei super-car-uri se întrec pe serpentine montane de dimineaţă până seara! În clipul din anul 1996 apar aşa modele legendare precum Ferrari F355 Berlinetta, Ferrari F40 şi Lamborghini Diablo SE30. Nişte maşini de vis!
Una dintre cele mai dorite, cu siguranţă, este Lamborghini Diablo SE30 – o ediţie specială produsă în doar 150 de exemplare pentru a celebra 30 de ani de istorie a automobilelor Lamborghini. Această ediţie avea un design special, o culoare violetă, jante realizate din magneziu de 18 inch (17 inch standard) şi o „dietă” cu fibră de carbon, care a redus greutatea cu 125 kg. Propulsorul V12 aspirat natural de 5.7 litri a primit mai multă putere – 530 CP (492 CP standard). Datorită acestor modificări Diablo SE30 putea accelera de la 0 la 100 km/h în 4.0 secunde şi atinge o viteză maximă de 331 km/h.
În celebrul clip solistul trupei Jamiraquai, Jay Kay, conducea acest Lamborghini Diablo SE30. Istoria acestei maşini este de-a dreptul diabolică. Pentru a filma secvenţele în care cele trei super-car-uri se întrec prin munţi, un Diablo SE30, care aparţinea lui Jay Kay, a fost distrus. A fost nevoie de a găsi o altă maşină identică, de aceeaşi culoare „cosmică”. Dar şi acel exemplar a avut de suferit. O cameră de precizie a căzut de pe stâncă peste parbrizul maşinii, astfel, al doilea exemplar Diablo SE30 nu avea parbriz chiar în timpul filmărilor! Ei bine, se pare că lipsa parbrizului a avut efect benefic, întru-cât imaginile cu Jay Kay la interior s-au primit perfect.
Uite că acest Lamborghini Diablo SE30 celebru, care a apărut în clipul Cosmic Girl, acum este scos la vânzare pentru o sumă frumuşică de 549,995 de lire sterline sau aproximativ 615,700 de euro! Un preţ bun, pentru unul din doar 16 exemplare cu volanul pe dreapta (142-lea exemplar din 150 produse), care pe lângă faptul că este celebru, are doar 27,804 km la bord. Clipul în care figurează acest exemplar îl puteţi urmări mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (45 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter