Cinci moldoveni participă într-o expediţie de peste 2,000 km cu motociclete BMW prin munţii Altai (Video)

Ne sunt dragi expediţiile cu automobile, dar la fel de interesante sunt şi expediţiile cu motocicletele! O asemenea expediţie cu motociclete a luat startul în oraşul Barnaul, iar cinci dintre participanţi sunt moldoveni! Participanţii expediţiei vor parcurge peste 2,000 de kilometri la ghidonul motocicletelor BMW G650GS.
Traseul expediţiei este extrem de impresionant, cuprinzând locurile pitoreşti ale Platoului Ukok – una dintre cele mai îndepărtate şi izolate părţi ale munţilor Altai, care se află la hotarul dintre Rusia, Kazahstan, China şi Mongolia. Anume aici a fost găsit mormântul şi mumia Prinţesei din Altai. Până nu demult, această zonă a fost închisă pentru turişti, iar acum cei ce vor păşi pe aceste meleaguri vor fi impresionaţi de frumuseţea acestora.
Aventurierii vor trebui să înfrunte un traseu de o dificultate mare, care va include drumuri deteriorate, treceri muntoase cu o înălţime de aproape 3,000 de metri deasupra nivelului mării şi tundra muntoasă din inima Siberiei de sud-vest. Schimbările climaterice şi de temperatură, vor adăuga un grad de dificultate acesti expediţii. Având în vedere gradul înalt de dificultate - cinci din şase stele, au fost admişi doar motocicliştii experimentaţi, care vor putea face faţă provocărilor.
Expediţia, care a început pe 6 august, va dura aproape două săptămâni. Le urăm succes şi drum fără primejdii conaţionalilor noştri!
0
3,201
GALERIE FOTO (28 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!