Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Iată cum Volvo şi Mitsubishi s-au pregătit pentru eclipsa de soare din 21 august!

O eclipsă solară deplină a avut loc în SUA aproape cu un secol în urmă, în 1918, iar acest fenomen se va repeta acum, pe 21 august 2017. Evident, este un fenomen al naturii extrem de interesant şi aşteptat de către americani, dar din păcate doar 4% din aceştea se află în „calea” eclipsei şi o vor putea urmări cu proprii ochi. Producătorii auto au dorit să se folosească de fenomen, venind cu idei interesante.
Spre exemplu, cei de la Mitsubishi, vor transmite LIVE eclipsa de soare pentru toţi americanii, pentru a celebra noul model Mitsubishi Eclipse Cross. Probabil, din această cauză SUV-ul compact şi-a primit denumirea resuscitată, pentru a fi asociat cu eclipsa de soare din SUA, ceea ce ar putea propulsa vânzările modelului pe piaţa nord-americană. Ingenios marketing!
La rândul său Volvo a pregătit ceva cu totul special pentru posesorii noului model Volvo XC60 dotat cu acoperiş panoramic. Este vorba despre o folie specială, care va putea fi aplicată pe acoperiş, iar eclipsa va putea fi urmărită de la interiorul maşinii în confort şi siguranţă, fără a avea nevoie de ochelari pentru eclipsă! Folia numită „Panoramic Moonroof Eclipse Viewer” este confecţionată dintr-un material special şi dispune de o margine magnetică, datorită căreia şi se va fixa pe acoperişul noului XC60. Această folie va fi disponibilă pentru un număr limitat de distribuitori aflaţi în „calea” eclipsei, din Oregon, Idaho, Nebraska, Missouri şi Carolina de Sud. Precum şi cei de la Mitsubishi, cei de la Volvo vor transmite LIVE eclipsa de soare.
0
1,081
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!