Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Iată cum este readus la viață un Mercedes-Benz 190 abandonat! (Video)

29 August 2017 - 18:16
Denis Godorozea
Pe străzile Chișinăului, deseori, întâlnim mașini abandonate, care sunt acoperite cu straturi de praf și ar părea că acestea niciodată nu vor putea reveni la viață și nu vor mai străluci ca altă dată. Unele din ele însă, ar putea fi salvate, iar acest lucru îl demonstrează compania americană specializată în „detailing” auto (redarea prospețimii exteriorului și interiorului), numită Detail King.
Acum un an cei de la Detail King au decis să readucă la viață cea mai murdară mașină cu care au lucrat vreodată, un Mercedes-Benz 190 E (W201) din 1982, care a fost abandonat în 2009, fiind acoperit de murdărie și mușchi. Asupra mașinii au lucrat nu doar specialiștii, dar și studenții Detail King, care sunt instruiți cum să readucă prospețimea automobilelor. Acest experiment a dat naștere unei serii de filmulețe, care a culminat cu o recapitulare a tuturor lucrărilor, pe care o puteți urmări mai jos.
Incredibil, cât de bine arată acum acest Mercedes-Benz! Rezultatul strălucitor (în tot sensul cuvântului) se datorează nu doar eforturilor celor de la Detail King, dar și calității inițiale ale vopselii din uzină care are un strat destul de gros pentru a proteja metalul și de a suporta corecția specialiștilor. Mai mult decât atât, acoperirea s-a păstrat atât de bine, datorită amplasării mașinii sub niște copaci, care au protejat-o de soare. Nici interiorul nu a fost în stare tocmai deplorabilă. În ciuda acestui fapt, rezultatul este mai mult decât impresionant!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (20 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter