Iată cum sunt produse motocicletele Ural în Irbit, Rusia! (Foto/Video)

15 August 2017, 20:29
Valeriu Bahnaru via Mihai Barbu
Articolul despre motocicletele Ural a avut un succes nemaipomenit, iar noi, cei de la Redacţia PiataAuto.md, am decis să continuăm povestea legendarelor motociclete cu ataş. În acel articol vă povesteam şi despre aventurierul român Mihai Barbu, care călătoreşte cu un Ural Gear Up împreună cu familia sa. În cei trei ani de când are motocicleta, Mihai acesta a reuşit să pună pe odometru nu mai puţin de 70,000 de kilometri!
Ultima călătorie a lui Mihai a culminat cu o vizită în baştina motocicletelor Ural, în oraşul rusesc Irbit, unde şi acum sunt produse aceste motociclete, deşi sediul companiei este mutat în SUA – una dintre cele mai mari pieţe de desfacere pentru Ural. Reamintim că 97% dintre toate motocicletele produse sunt realizate pentru export.
În vizita sa la uzina Ural din Irbit, Mihai nu doar a avut posibilitatea să-i ofere o revizie totală calului său de fier, pe care-l numeşte Zair, dar şi a încercat să capteze atmosfera din cadrul uzinei, ceea ce i-a reuşit de minune. Aceste poze spectaculoase, pe care le-a făcut Mihai, ne spun povestea producţiei legendarelor motociclete Ural!
Pentru un tablou mai amplu, am adăugat şi un filmuleţ, unde, de asemenea, este arătată producţia singurelor motociclete cu ataş din lume.
2
7,309
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!