Maserati dezvăluie primele imagini cu noul Ghibli GranLusso

Cei de la Maserati au dezvăluit primele imagini cu noul Ghibli GranLusso, care, de fapt, este nu alt ceva decât modelul Ghibli redesenat. În locul unui simplu facelift, producătorul italian a decis să meargă pe calea schimbării denumirii, cum o fac și cei de la Ferrari. Mai țineți minte cum Ferrari FF s-a transformat în GTC4 Lusso după facelift? Uite aici, este aceeași istorie.
Noul Maserati Ghibli GranLusso va debuta pe 25 august la Salonul Auto de la Chengdu, din China, cu un design împrospătat și tehnologii moderne la bord. La exterior sedanul a primit un calandru revizuit, o nouă bară de protecție față cu inserții cromate, noi blocuri optice adaptive full-LED, inscripția GranLusso aplicată pe aripile față, pragurile vopsite în culoarea caroseriei și o nouă bară de protecție spate, cu difuzor integrat și reflectoare redesenate.
Toate aceste schimbări au îmbunătățit nu doar aspectul, dar și aerodinamica. Gama de propulsoare, cel mai probabil, va rămâne fără schimbări.

Imaginile cu interiorul la moment nu sunt disponibile, acesta însă, nu va suferi prea multe schimbări, în timp ce producătorul anunță că noul Ghibli GranLusso va avea la bord tehnologii, care-i vor permite să facă primii pași în direcția condusului autonom.
Așteptăm cu nerăbdare informațiile complete despre noul Maserati Ghibli GranLusso!

Informații utile:
Test Drive Maserati Quattroporte
0
2,384
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!