Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Mercedes-Benz Sprinter Travel 65 celebrează 10 ani cu o ediție specială

Lansat în Europa acum 10 ani în anul 2007, modelul Mercedes-Benz Sprinter Travel 65 a devenit nava amiral printre autobuzele compacte destinate călătoriilor cu o capacitate de până la 18 persoane. Nu este un model creat de către alte companii pe baza lui Sprinter, ci un produs 100% autentic Mercedes-Benz. În 2013 acest model, precum și celelalte modele din gama Sprinter, a trecut o restilizare, a primit motoare Euro 6 și interior reorganizat.
Ediția aniversară Mercedes-Benz Sprinter Travel 65 “10 Year Edition” este disponibilă în două interpretări la alegere, în culoarea „Tenorite Grey Metallic” cu interior „Lumo” de culoare gri și accente oranj sau în culoarea „Diamond White Metallic” cu interior „Mono” de culoare albastră, cu accente de un albastru deschis și tetiere căptușite în piele albastră întunecată. Ambele versiuni aniversare dispun de dotări generoase, printre care volan multifuncțional căptușit în piele, sistem de navigație Becker Map Pilot, cameră retrovizoare, scaune extra late Travel Star Xtra, măsuțe pliabile, frigider, intercom cu microfon și un scaun pentru ghid.
Ediția Mercedes-Benz Sprinter Travel 65 “10 Year Edition” va fi limitată la doar 50 de exemplare, care vor avea garanție de 2 ani și 3 ani pentru defectele materialelor de la interior.
0
480
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!