Mercedes-Benz V-Class primește versiune incipientă și de top!

Deși monovolumurile nu mai sunt la fel de populare ca altă dată, vânzările acestora plonjând în gol cu viteza luminii, modelul Mercedes-Benz V-Class se bucură de un succes deosebit, în ciuda prețului ridicat.
În prima jumătate a anului 2017 modelul V-Class a fost vândut într-un număr de 29,000 de exemplare, sau cu 24% mai multe, față de aceeași perioadă a anului trecut, atunci când au fost vândute 23,300 de exemplare. Cele mai mari creșteri de vânzări V-Class le-a înregistrat în cele mai mari pieți ale sale - Germania și China. Pentru al face și mai atractiv, producătorul german va lansa la Salonul Auto de la Frankfurt, două versiuni noi, una incipientă și alta de top!
Versiunea incipientă V-Class Rise, care are un preț de start de 34,990 de euro în Germania, poate fi cu ampatament lung sau scurt, cu cinci sau opt locuri și cu două propulsoare diesel la alegere de 136 CP sau 163 CP, consumul cărora variază între 5.9 și 6.5 litri. Propulsoarele pot fi cuplate la transmisia manuală în 6 trepte sau la una automată în 7 trepte 7G-TRONIC PLUS. Noul V-Class Rise are o aparență simplistă, datorită blocurilor optice cu halogene, culorii nemetalizate și jantelor din tablă de 16 inch, în schimb dispune de sisteme de siguranță precum Crosswind Assist, PRE-SAFE, COLLISION PREVENTION ASSIST sau Lane Keeping Assist, în timp ce proprietarul poate să se conecteze la vehiculul său prin intermediul smartphone-ului, tabletei sau a PC-ului. Aparența poate fi condimentată de jantele din aliaj de 16 sau 17 inch.
În contrast cu V-Class Rise, vine noua versiune de top, numită Mercedes-Benz V-Class Limited Edition "designo hyacinth red metallic". Aceasta, va fi de fapt o ediție limitată în doar 1,500 de exemplare, disponibilă atât pentru V-Class, cât și pentru versiunile destinate călătoriilor, Marco Polo și Marco Polo HORIZON. Noua ediție limitată are o aparență extrem de somptuoasă și luxoasă datorită culorii extravagante Red Metallic, care anterior a fost disponibilă doar pe C-Class și E-Class, dar și opțiunilor precum pachetele AMG Line și Night Package. Cel din urmă include jantele de 18 inch, gemuri fumurii și elemente ale caroseriei vopsite în culoarea neagră lucioasă, regăsite pe barele de protecție calandru, inclusiv corpurile oglinzilor retrovizoare.
Pachetul Night Package va fi disponibil începând cu luna septembrie, atunci când va debuta această ediție limitată. Versiunea incipientă însă, este deja disponibilă, vânzările demarând în luna august.
0
2,619
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!