Mitsubishi a dezvăluit în detaliu noul Xpander (Video)

La Salonul Auto din Indonezia, cei de la Mitsubishi au dezvăluit oficial noul monovolum cu pretenţii de SUV. Iniţial producătorul nipon a prezentat doar trei imagini şi nici nu a anunţat cum se va numi modelul destinat pieţei indoneziene. Acum avem la dispoziţie o amplă galerie de imagini, două filmuleţe şi aflăm şi denumirea modelului. Cum s-a şi speculat, noul model se numeşte Mitsubishi Xpander, unde Xpander reprezintă ambiţia producătorului de a extinde experienţa consumatorilor, cu un model spaţios şi confortabil.
Din cauza designului sofisticat, noul Xpander pare să fie generos în dimensiuni, deşi în realitate nu este. Acesta are 4,475 mm în lungime, 1,750 mm în lăţime şi o înălţime de 1,700 mm. În ciuda dimensiunilor compacte, Xpander poate lua la bord până la 7 persoane pe cele trei rânduri de scaune. Proporţiile însă, sunt deocheate, mai cu seamă din cauza jantelor prea mici, care au doar 16 inch în diametru, aceasta fiind dimensiunea maximă! Versiunea Xpander Sport, care dispune de elemente aerodinamice şi mai masive, amplifică efectul proporţiilor respingătoare.
Spiritul aventurier de SUV îl confer nu doar designul brutal, dar şi garda la sol de 205 mm. Noul Xpander însă, va fi disponibil doar cu tracţiune faţă şi doar cu un singur propulsor pe benzină aspirat natural de 1.5 litri ce dezvoltă doar 105 CP, fiind cuplat fie la transmisia manuală în 5 trepte, fie la una automata în 4 rapoarte… Potrivit celor de la Mitsubishi, acest propulsor oferă suficientă putere pentru ca Xpander să urce fără probleme o pantă cu un unghi foarte înclinat, fiind încărcat la maxim.
În ciuda propulsiei mediocre, Xpander va oferi mai multe elemente de confort la interior. Spre exemplu, pasagerii vor beneficia de zeci de spaţii de depozitare, inclusiv ascunse, dar şi diverse spaţii unde pot fi amplasate un total de 16 sticle de apă!
Noul Mitsubishi Xpander deja este produs la uzina indoneziană din Bekasi şi va fi disponibil pe piaţa din Indonezia în toamna acestui an. Anual producătorul nipon intenţionează să producă 80,000 de exemplare Xpander.
0
2,507
GALERIE FOTO (38 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!