Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua Honda Civic Type R primeşte accesorii stilate

2 August 2017 - 09:22
Denis Godorozea
Deşi vânzările noii Honda Civic Type R au demarat în principalele pieţi ale lumii, inclusiv, pentru prima data în SUA, startul vânzărilor în Japonia pentru hot-hatch-ul nipon vor începe doar pe 29 septembrie. Odată cu anunţarea vânzărilor, producătorul nipon a dezvăluit şi un set de accesorii stilate, care îi vor conferi modelului şi mai multă agresivitate.
La exterior Honda Civic Type R primeşte un calandru cu inserţie de culoare roşie ce se extinde pe blocurile optice, oglinzi retrovizoare de culoare roşie sau neagră, jante Modulo de 20 de inch de culoare albă Championship White „încălţate” în cauciucuri cu dimensiunea 245/30 ZR20 şi eleron spate cu partea mediană realizată din fibră de carbon cu fibre de culoare roşie.
Aceeaşi fibră de carbon se regăseşte şi la interior pe tunelul central, bord şi panelurile uşilor. Pentru interior mai este oferită iluminarea LED de culoare roşie, levierul cutiei de viteze căptuşit în piele roşie, covoraşe cu accente de culoare roşie şi inscripţie Type R, dar şi inserţii pentru pragurile uşilor, cu aceeaşi inscripţie Type R, unde R este iluminat în culoare.. da, aţi gâcit, roşie!
Nu sunt oferite însă elemente pentru sporirea performanţelor, sau îmbunătăţirea manevrabilităţii. Se pare că la aceste capitole Civic Type R este deja perfect, nu întâmplător este cel mai rapid automobil cu tracţiune faţă de pe Nurburgring Nordschleife! Reamintim că sub capota noului Civic Type R se ascunde propulsorul supraalimentat de 2.0 litri VTEC Turbo, care dezvoltă 320 CP.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (22 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter