Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua generaţie BMW X4 a fost deconspirată!

28 August 2017 - 13:23
Denis Godorozea
Spionii au surprins noua generaţie BMW X4 fără urmă de camuflaj în timp ce era transportată din uzina nord-americană din Spartanburg! Cum era şi de aşteptat, noul BMW X4 împrumută partea frontală de la noua generaţie BMW X3, păstrând silueta dinamică a predecesorului, surprizele însă vin de la posterior.
Aici noul X4 vine cu blocuri optice extrem de înguste şi lungi, locul pentru placa de înmatriculare migrând pe bara de protecţie spate, iar în spaţiul dintre blocuri s-a adăpostit logoul BMW. Nu vă pare cunoscută ideea? Rivalul Mercedes-Benz GLC Coupe are un design apropiat! Ei bine, cei de la Mercedes-Benz au fost primii, care au copiat silueta lui X6 cu modelul GLE Coupe, iar acum bavarezii vin cu un răspuns - un posterior realizat în stilul rivalilor. O formă nouă are şi geamul fix lateral, curbura lui Hofmeister având o formă geometrizată.
Exemplarul surprins este un BMW X4 M40d, dotat cu un propulsor diesel de 3.0 litri în 6 cilindri, care va livra peste 300 CP. Întreaga gamă de propulsoare, va fi preluată de la BMW X3.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (2 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter