Noul Rolls-Royce "Dawn in Fuxia" a fost inspirat dintr-o floare

Cei de la Rolls-Royce oferă clienților săi o paletă de peste 44,000 de culori, unii clienți însă nu sunt satisfăcuți de ofertă și își doresc o culoare cu adevărat deosebită, cu care va fi vopsit doar un singur exemplar și nu se va mai repeta pe un alt Rolls-Royce.
Unul din astfel de clienți este colecționarul Michael Fux, automobile căruia sunt vopsite în culori ce-i poartă numele! În garajul său deja există 6 exemplare Rolls-Royce vopsite în culorile, special elaborate pentru acesta. Recent colecția sa a fost suplinită cu un nou exemplar Rolls-Royce, modelul Rolls-Royce „Dawn in Fuxia”, care a fost dezvăluit la evenimentul Quail, în Pebble Beach.
Acest exemplar a fost vopsit în culoarea ”Fux Fuxia”, o culoare purpurie, similară celei pe care o avea floarea, care a găsit-o Michael Fux anul trecut în timpul vizitei sale în Pebble Beach. Petalele acelei flori au fost livrate echipei de design Rolls-Royce Bespoke, care au captat acea nuanță naturală și au transformat-o în culoarea pe care o are mașina din imagini. Accente de aceeași nuanță au primit și jantele cromate de 21 de inch.
Inserțiile de la interior au fost vopsite în culoarea caroseriei, habitaclul fiind condimentat cu piele de culoare albă și purpurie, cu cusături de aceeași culoare ”Fux Fuxia”. Evident, acoperișul a fost creat dintr-un material, culoarea căruia este apropiată celei a caroseriei.
0
2,113
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!